onsdag 10 november 2010

Jag kanske är partisk. Eller kanske är jag bara som mödrar i allmänhet, men... det är inte svårt att skapa vackert när man har någon så vacker att skapa om. Fast hon har faktiskt inte alltid varit vacker. Hon är det inte heller. Hon är inte ett dugg vacker när hon skriker och gnäller och är halvt hysterisk, vilket hon tycks vara allt oftare.

När hon var nyfödd var mina första ord "Ska hon verkligen se ut så där?" Varpå barnmorskan sa att hon är vacker. Jag trodde henne inte. Någon på BB förklarade för mig att det händer att de ibland säger att "den där bebisen kan nog bara en mamma tycka är vacker"  men Isabel hör inte alls till de bebisarna. Det tog ett tag innan jag blev övertygad.

Det sägs också att det är så finurligt ordnat att små bebisar liknar sina fäder när de kommer ut. En slags självbevarelsedrift av naturen för att stenålderspappan inte skulle slå ihjäl sin unge... Man kanske ska vara glad att hon liknar min mamma, min bror och mig själv numera. Inte för att vi är speciellt vackra, eller ens lika, jag och min bror alltså, men blandningen blev bättre än delarna. Min mor å andra sidan var en riktig skönhet i sin ungdom och varje gång jag ser henne hoppas jag få se ut som hon gör när jag blir så gammal.

Behöver jag säga att min dotter är det vackraste jag sett i hela mitt liv?
Alla kategorier.

7 kommentarer:

La Vikinga sa...

Du har naturligvis rätt; hon är världens vackraste!!! Skulle också vilja ha en sådan att scrappa om.... Men jag får låna andras prinsessor och leka med (och scrappa om) ibland...

La Vikinga

Lilo sa...

Underbar layout och Isabel är en prinsessa för oss också här hemma!

NB sa...

Underbar LO! Gillar blinget runt fotot och alla tjusiga blommor!
Kram!

Marie sa...

En fin liten prinsessa på fotot som du gjort en underbar layout av.
Jättefin!

Teres sa...

Vacker dotter och Vacker layout!

Monica sa...

Ibland ligger skönheten i betraktarens öga, men det är nog svårt för vem som helst att inte bli charmad av den här lilla tjejen! (Och så slipper vi utbrotten på dina vackra layouter...)

Cath. sa...

Det är en så vacker layot och nog har du en vacker dotter alltid! Det VET jag! Kramar!