söndag 28 november 2010

Första advent

Jag passar på att fira första advent med lite sommarnostalgi. En av de största bonusarna med att scrappa är väl kanske just att man kan få uppleva varje händelse minst två gånger, en gång när man faktiskt är där och en gång när man tar fram korten mitt i vintermörkret och kärleksfullt pysslar i ordning dem. Det är då man får återuppleva allt ännu en gång, dra sig till minnes detaljerna man glömt och känslorna man kände. Det är just känslorna som jag försöker förmedla i själva layouten. Den här kvällen var varm, den första riktigt varma kvällen, ljuset var nästan magiskt och omgivningen så stilla och mättad av spirande grönska. Hela kvällen var fylld av hopp om en härlig varm sommar som låg framför oss som ett oskrivet blad, men där fanns också av några mörka orosmoln vid horisonten, som livet ju ofta har, hur idylliskt det än kan verka...

5 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Helt underbar layout! Liftvarning så det står härliga till :-)

Lilo sa...

Superfin!!! Och jag tror Tomten kommer till ALLA! Du måste hänga upp en strumpa kvällen före julafton, jag brukar alltid få något i min! =)

MissMian sa...

Vackert!!!

Junitjej sa...

Otroligt vilken fin layout!! Så bra jobbat! Jag håller med dig om att man får uppleva varje händelse två gånger. Varje gång jag tittar i mitt bröllopsalbum, så minns jag allt som hände den dagen.

Anonym sa...

Jag "råkade" hamna här i din blogg av en slump... men jag måste ju säga att jag är sååå glad att jag hamnade här för den här sidan är ju otroligt fin med alla dina scrapbooking skapelser som är de absolut vackraste jag sett.

Åh så duktig du är ! Och då är det ju inte så konstigt att du driver tidningen Allt om scrap.

Måste bara skriva... vilken gullig julhistoria du berättade... om samtalet med Isabel om Tomten och julklapparna.

Nu får du med spänning vänta till julafton och se om du kanske får ett paket av Tomten med ett par rosa skor med prickar på :)

Tack för titten - jag kommer tillbaka, för din sida är precis som jag skrev... såååå vacker !