lördag 20 november 2010

Det blir inte alltid som man tänkt sig


Månadens stora kit från Skaparlusten innehåller så mycket vackra papper och mängder med dekorationer att jag blev fullständigt överväldigad av just skaparlust så fort jag såg kitet. Jag satt länge och valde foto för jag hade redan en layout i tankarna, men när jag väl valt färdigt och börjat skapa insåg jag att jag trots allt inte valt rätt. Inte nog med att det lite lustiga kortet inte alls passa till de romantiska Websters-papprena, dekorationerna jag tänkt använda från kitet fungerade definitivt inte med vad jag hade tänkt kring layouten. Det hela slutade med att jag kände mig som en riktigt dålig dt - jag använde bara ett fåtal av kitets dekorationer, och fick dessutom en layout som inte passar med fotot. Men... man kan inte bli nöjd varje gång. Och kanske har jag lärt mig något, att helt enkelt inte tänka för mycket.

1 kommentar:

Fran sa...

This is absolutely STUNNING!! I adore it! - along with all the rest of your work