lördag 30 oktober 2010

Skissutmaning hos Kaisercraft

I somras var Isabel hos Mulle Meck två gånger, en gång med bara pappa och en gång med oss båda. Jag kan inte riktigt förstå varför vi aldrig varit där förut, inte är det speciellt långt att åka till och dessutom helt gratis. Kanske för att vi inte precis är insatta i Mulle Mecks värld. Det blev en rolig utflykt båda gångerna, men jag törs påstå att det roligaste nog var att åka linbana, något som ju inte bara finns hos Mulle.


Det här är en layout för en av månadens skisser hos Kaisercraft. Den här gången utmanade jag mig själv med att inte bara skapa efter skissen utan också att ta fasta på de klarblåa färgerna i fotot, inte helt enkelt kan jag berätta. Kanske är det rent av min första blåa layout, i alla fall av just de här klara färgerna.
Bakgrunden har jag mistat och maskat med en utskuren fjäril, sedan har jag stämplat i en mörkare nyans med en av bakgrundsstämplarna från KC, den som heter Script. Otroligt användbar liten stämpel. Till rubriken använda jag deras släta chipboard bokstäver, målade blått och glittrade med blått. Väldigt effektfullt tycker jag själv. Blommorna är som bekant min nya favorit, den här gången har jag använt CS i olika nyanser.

Making a layout after a sketch is always a challenge for me, this time even bigger as I chose to go with the blues in the photo, a color I hardly ever use on my layouts. I made the bigger flowers out of layers of cardstock. I misted the background and used punched out butterflies as a mask, when the color of the mist dried I used the Script clearstamp on it with a slightly darker ink.2 kommentarer:

La Vikinga sa...

Som vanligt en jätteläcker LO med fina färger!!!

Undrar bara vad Mulle Meck är...? Ska googla det...

Charlotta / La Vikinga

Kerryn sa...

This is just gorgeous Monika! I love how you've put this together.