tisdag 26 oktober 2010

Mer Nikki Sivils


Det här med banners... Behöver jag säga att jag blivit lite biten av att göra dem? Undrar just om det inte skulle passa att ge bort en också, och vilka andra ställen man kan hänga dem på. Bara för att jag ska få göra fler versioner. Den här hänger på vår ytterdörr. Lite tidigt kanske men vad gör väl det?

Min supersöta chef blev fullvuxen veckan som gick. Jag grattade med kort, roliga pennor att skriva de obligatoriska och många anteckningarna och en flaska gott.
Jag tog en bildserie när vi var på årets Svampmiddag. En del av bilderna som föregår denna är ganska talande. Jag uppfattade inte vad som hände, men något bus var det. Note to self: Kom ihåg att fråga mormor vad hon och Isabel sysslade med.

Blommor. Egenhändigt gjorda. Ja i alla fall de två stora. Och om ni undrar varför de förekommer på varenda layout så kan jag meddela att detta, i likhet med vimplarna, är min nya passion. Jag kan inte sluta.

Månadens bidrag för Nikki Sivils. Härligt lekfulla papper fulla av färg, en utmaning varje gång men jag blir alltid lika beroende och kan inte lägga dem åt sidan.

4 kommentarer:

Lilo sa...

Jag kan inte tänka mig snyggare och mer välgjorda alster än dina! Blir avundsjuk på dig varje gång jag kikar in här! Älskar allt!!!

Cath. sa...

Jag gillar din layout! Och dina banners, de är outstanding! Sååå snygg den här var!
Kramar!

Cath. sa...

Hej igen! Jag stämplar på en servett som jag sedan bara tar översta lagret av och håller det mot ljuset och täcker med bakplåtspapper och värmer med embossingfönen. Plättlätt!
Kramar!

Maja Stokk / eyovine sa...

Så läcker!! Gillar färgerna i denna.

Kramiz Maja