fredag 1 oktober 2010

Blommor, blommor, blommor...

Jag har väl aldrig nämnt att jag älskar blommor? Både riktiga och... nää... det har jag nog inte sagt. Men jag tror att ni vet det ändå?

Här har jag frossat i nya Prima-blommor, urklippta blommor och swirls. Sådär som jag alltid gjorde förr. Ni vet när jag hade en stil. Kanske inte så egen just men en stil som var liksom jag. Numer tycks jag mest experimentera med olika stilar, jag surfar runt och hittar inspiration både här och där och faller för sådant jag aldrig trodde jag skulle falla för, som till exempel stilrent och grafiskt. Sedan försöker jag härma efter men blir sällan riktigt nöjd för alltid är det något som saknas. Den här gången blev jag nöjd. Kanske jag ska hålla mig till mina blommor då? Fast det där stilrena och grafiska är så fiiiiint????

Det mesta av materialet hittar du självklart hos Skaparlusten. 7 kommentarer:

Kirsty sa...

Oh wow! This is stunning!

Hanna sa...

Ååååååhhhhh!!!!!! Suck vad fin! Liftvarning....

Karen Shady sa...

this is simply beautiful Monika .those colours are stunning :)

NuttesPyssel sa...

Ååå,så fint! Fjärilen och pårlorna passar så bra till!

Melissa sa...

I love the sewn heart! Beautiful!

Sanna F sa...

Så himlans vacker!!!!!

Carola sa...

Åh vad ljuvligt vacker lo!!!
Å ja, blommor o swirls är ju du moma. =)