måndag 13 september 2010

Nu är det jul igen... Visst är det härligt?Jag har varit sugen på att göra en banner länge men inte riktigt vetat vad jag ska ha det till. Månadens Kaisercraft "core product" som egentligen är de söta träkulorna, löste det problemet. Jag bestämde mig för att göra en banner att hänga kulorna i. Kulorna glittrade jag efter Tettes tips (hon är en fena på att glittra) och bannern gjorde jag med hjälp av min kära Gazelle. Den veckade bakgrunden till bokstaven tog ett tag att klura ut, smartare än så är jag faktiskt inte.

Och apropå jul, är det någon mer än jag som var kär i den här?

7 kommentarer:

Leanne sa...

Just gorgeous! ..x

Monica sa...

Vet inte vad jag ska skriva. "Åh, vad snyggt!" är ju sant, men det är mer. ""Åh, du verkligen väldigt kreativ och uppfinningsrik!" låter kanske lite bättre?

Sanna F sa...

Underbart! Så himla snyggt!!!!!!

Marie/Mison sa...

Älskar låten! Hade jag haft en öppen spis hade jag plagierat din girlang. Den är superfin! Hoppas du hade trevligt ikväll...

Junitjej sa...

Hur har du lagt in din statistikkod? Jag har registrerat mig på Histats.com. Klickat på den "counter" som jag vill ha, men någon kod dyker inte upp.

Monica sa...

Äsch, jag hittar inte någon länk till din mailadress, och jag har visst slarvat bort den i min adressbok. Hade jag inte kommenterat det här inlägget förresten? Förvirrad... Det jag ville tala om var, eller är-
Grattis, grattis i morgon! Hoppas att du får en fantastisk dag. Kram.

Cath. sa...

Andlöst vackert! Har ju sett den på riktigt också, så jag VET! Och Wham... åååh!!!