söndag 12 september 2010

More christmas á lá Kaisercraft


Egentligen gjorde jag denna till månadens skiss men då blev den missad så istället får den representera månadens "Core product" som är de vackra "Wooden flourishes" i form av julgranskulor. Den här behöll jag som den var utan att varesig måla eller stämpla på. Rosorna har jag gjort av pappret och hela layoutens bakgrund har fåt en liten dusch med mist, lite stämpling och en hel del rub ons.

I misted the background paper and used several of the rub ons to create frames and lines of words. The roses was made from strips of paper. The wood flourish Bauble that is this months core product, gives a perfect Christmassy feeling to the layout I think.

Så här ser de övriga månadsprodukterna ut:

FL312 Small Flourish Tree (12cm high)
FL313 Medium Flourish Tree (28cm high)

Det lilla trädet använde jag på min förra layout, det stora har jag kvar. Allt jag väntar på är en strålande idé för den är så vacker, så jag vill att den ska bli ännu vackrare när den är färdig.

2 kommentarer:

Lilo sa...

Makalöst snyggt!!! Jag sitter här och försöker få lite scraplust. Känner mest för att sova. =(

Marie/Mison sa...

Jul igen... Jag börjar få panik... Fin layout i alla fall. Just det där trädet satt jag och beundrade i Kaisers produktkatalog jag fick häromdagen. Sånt skulle jag vilja ha! Undra om mina kitköpare blir sura om de bara får det en månad...?