tisdag 10 augusti 2010

Stämplar


I juli släppte Kaisercraft ett antal läckra stämplar som man kan använda för att göra sina egna mönster och bakgrunder. Som ni vet vid det här laget är jag inte mycket för att stämpla men både jag och Isabel satt i flera dagar och lekte med de här stämplarna. De är verkligen underbara och ett måste helt enkelt för varje seriös scrappare. Nu säger jag inte detta för att jag måste, utan för att jag faktiskt står för det. Ta en titt själv får du se!

På layouten ovan har jag bara använt stämplarna för att skapa bakgrunden, liksom på kortet nedan som för övrigt kanske inte är min mest lyckade.

2 kommentarer:

Aase sa...

ÅH vad läckert.... Jag blir också förtjust i dem ;) Var kan man hitta dem tro??? Kramen Aase

Maja Stokk / eyovine sa...

Jisses vad mycket läckert du lagt in sen jag kikade här inne ordentligt sist. Nu har jag scrollat här fram och tillbaka en bra stund =). Alla layouter och kort är ljuvliga, men gillar den du gjort för Nikki Silvis lite extra.

Kramiz Maja