tisdag 31 augusti 2010

Snart är vintern här

Visst känns det härligt att läsa att vintern snart är här? Tänk så underbart med tågkaos, hala vägar och snömodd så långt ögat kan nå? Nu är det ju inte vinter ännu riktigt men i morse var det 12 grader kallt hos mig. Medan det fortfarande är närmare 30 bara vi lämnar landets gränser.... Påmin mig igen varför jag bor i Sverige?

Hur som helst har jag skapat med Kaisercrafts underbara julserie ´Tis the season. Jag är verkligen tokkär i bakgrundspappret som är flockat. Funderar starkt på att tapetsera sovrummet med det...

4 kommentarer:

Monica sa...

Exakt en sådan tapet hade min moster o morbror i sovrummet, fast den hade röd botten och svart sammetsmönster. De tapetserade om lagom tills det började bli modernt med sammet igen! Tjusig layout, förresten.

Sanna F sa...

Näe fy! Jag längtar inte till snön! Det känns som vi fick snö för flera vintrar sist, så i år kan vi väl slippa snö ;)
Fin layout!

AnnaB sa...

Den här är så så såååå vacker...!

MissMian sa...

Otroligt vacker LO!