måndag 16 augusti 2010

Organisation á lá Kaisercraft!

Så här läckert kan det se ut när man fått altra en desk organizer från Kaisercraft. Måste jag säga att jag är kär i min "Organizer"? Just nu inhyser den mina nya sidenband, klister och tejprullar, fluid chalks, trådlullar och förpackningar med Prima-blommor. Men jag är ganska säker på att jag kommer att organisera ett antal gånger i denna underbara organizer som nu pryder mitt bord. Och för att låta som en riktig reklamsnutt, fast helt ärligt nu - ett måste för alla scrapbord!


12 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Helt fantastiskt snygg och förmodligen praktisk också. Pryder garanterat sin plats på ditt skrivbord!

Anonym sa...

WOW!!! Såååå snygg!! En sån måste jag nog föra upp på min önskelista, din blev ju toksnygg!!!

Anonym sa...

Var hittar man en sån, förresten???

Leanne sa...

This is just soooo beautiful!! I love this version!

Fran sa...

Stunning - I love this!! Yours is my favourite one of these I've seen so far!!

Fran xx

Nenne sa...

Oooo! Perfekt storlek och så snyggt att altra den! Mums!

Sanna F sa...

WOW vad snygg!!!!

Helena sa...

Åh vad snygg :)

Maria S sa...

Åååå så underbar!!! Vart har du hittat den!!! Den bara måååste jag ha!!!
Kram Maria S

ScrapMyran sa...

Oerhört snyggt altrat måste jag säga! Vart kan man få tag på en sån? Ser som sagt VÄLDIGT praktisk ut.

Bimsan sa...

Jag är mer förtjust i papperet! Har väntat och googlat och letat men hittar bara sidor från Skaparlusten och här finns ju inte papperet! Kommer de inte snart???

SusanLotus sa...

Väldigt snygg!