lördag 7 augusti 2010

Mer Nikki Sivils

Jag fick Halloweenpapper från Nikki Sivils, men jag är inte så bra numera på att fira Halloween och har få kort att scrappa med detta tema. Istället fick det bli en lila layout. Lila är inte en lätt färg att scrappa men den här gången hade jag inte det minsta svårt för att få till det och med lite blommor blev jag riktigt nöjd, trots den udda färgkombinationen.

Jag måste bara nämna glitterbokstäverna. De är lite lustiga för sist jag scrappade och de hamnade på en layout var det på scrapträffen för AOS-tidningen. Då vara alla närvarande där eniga om att det vita gick åt en grönaktig ton som passade perfekt till layouten jag då höll på med. Den här gången var jag fullständigt övertygad om att de går åt en lila ton. Mycket praktiskt, måste definitivt skaffa fler av dem!

Please visit my blog post at Nikki Sivils if you want to read the english version.

3 kommentarer:

Lilo sa...

URSNYGGT så klart! Men vad konstigt med bokstäverna. Jag minns ju hur vi tittade på dem då... hur kan de vara åt det lila hållet nu?

Sandra sa...

Fina bilder, det är riktigt gullig och kul med sånna scrapgrejjer!

MissMian sa...

Snygg!!!!! Gillar färgkombon supermycket!