lördag 24 juli 2010

Mariefred

I år gör vi något så ovanligt som att semestra hemma. Vi som alltid har saker inplanerade, om inte annat arbetssemester i stugan, har nu inget inplanerat utan planerar att ta dagen som den kommer. Detta har inneburit ett antal nya upptäckter och utflykter vi annars aldrig skulle göra, efter cirka 10 år som boende i Stockholmsregionen är det kanske dags att upptäcka detta vackra landskap.

I går inskränkte våra aktiviteter sig till att spela minigolf, och jag vann över Tim. Inte så illa för en som inte precis stod först i kön när bollsinne delades ut. Å andra sidan spelade Isabel för först gången och det var nästan så att även hon slog sin pappa som måste varit särdeles omotiverad igår. I tisdags var jag hårmodell för världens bästa frissa medan Isabel och T besökte Mulle Meck. Idag var det dags för ett riktigt besök på det kungliga slottet och i förrgår var vi i Mariefred. En liten by inte alls långt ifrån oss, men alldeles för outforskad och definitivt värt ett besök! Efter  den dagen är jag nästan säker på att det inte alls är en dålig idé att faktiskt flytta dit, för precis så trevligt verkar det vara och skillnaden i restid till Stockholm skulle vara försumbar... till det bättre.För att inte tala om vilken miljö det är för ett barn att växa upp i. Snacka om sinnesro!

Här kommer några av bilderna från Mariefred, där det för övrigt var riddarvecka. Jag har givetvis lekt lite med dem...3 kommentarer:

Debbie sa...

Marvelous pictures!

Malin/malwa sa...

Vilka kanonkort! Och vilken söt prinsessa! Gillar speciellt 4:e kortet uppifrån.

Och tack så jättemycket för din söta kommentar i min blogg! Den värmde verkligen! :)

Kram!

Vibeke sa...

Så flotte bilder du har tatt!!! herlige:)

God ferie videre:)