onsdag 28 juli 2010

Måndagens layout hos Kaisercraft

Den här veckan är som jag kanske nämnt min vecka att blogga på Kaisercraft, tillsammans med två andra duktiga designers. Det här är min första layout och också den jag är mest nöjd med. Texten på fotot är en rub on från Kaisercraft och orden är helt klockrena, för sanningen är inte bara den att jag bad och önskade mig en dotter utan också var fullständigt övertygad till 100 procent att jag skulle få en flicka, långt innan hon ens fanns i min mage.

This week, as I might have mentioned earlier, is my week to blog at Kaisercraft. I do that together with two other talented ladies of the design team. This is my first layout and also the one I am most pleased with. The text on the photo is a rub on from Kaisercraft and the sentiment couldn´t be more suitable. The truth is, we not only wished, hoped and asked for a daughter but I was 100 percent convinced that our first (and only as it turned out) child would be a girl, long before she even was conceived. We never even thought of boy names when we was expecting her.

6 kommentarer:

Sue Jones sa...

Beautiful!!

Anonym sa...

Den är underbar!!! Speciellt rub-ons och pärlorna, som följer kanten och fotot.

Tack för all din ljuvliga inspiration!!!

Unknown sa...

Otroligt vacker!! Jag bara älskar pärlorna!

LG sa...

I adore that layout! Love all the details!

Marie/Mison sa...

Underbara är det - alla layouter du gjort! Nu har den landat, nya kameran... Jag kunde inte hålla mig. Med sänkt pris på 50D var det "bara" att slå till!

Cath. sa...

Hon är fantastiskt söt er prinsessa, och din layout är jättevacker. Gillar pärlraden massor!
Kramar!