torsdag 8 juli 2010

Juli månads stora kit från Skaparlusten

Jag fick juli månads stora kit från Skaparlusten. Det var fyllt med vackra papper i milda jordnära toner och dekorationer ton i ton. Jag älskar verkligen färgerna även om Ilona trodde att de skulle bli en utmaning för mig.

Den här layouten är kanske inte riktigt jag. Det känns som den saknar något, även om jag inte för mitt liv kan begripa vad det skulle vara. Kanske är det de rivna kanterna, symaskinen (jag har ju bara sytt för hand) och mer oreda.

I got the big kit for this month from Skaparlusten. It contains gorgeous papers in mild colors and earth tones. I just love them!

This layout doesn´t look like "me", there is something missing even though I cant figure out what. Perhaps it is the thorn edges, distressing and a bit more disorder.

5 kommentarer:

Aase sa...

Åh vad underbar den är, saknas ingenting ;)
Kram Aase

Melissa sa...

Wow! Beautiful Job!!

Debbie sa...

Gorgeous - I don't think it is missing anything!

Marie/Mison sa...

Hur snygg som helst!

karennarelle sa...

what a gorgeous blog you have.thankyou for all your inspiration.