fredag 30 juli 2010

Grattiskort och kort för alla tillfällen

Det här kortet fick farfar på sin dag.
Det här kortet har ingen ägare än.


Jag brukar skriva att jag inte är någon kortmakare. Kanske är det mest för att jag inte egentligen tycker att jag har en egen stil utan snarare lånar som lusten faller sig. Numera tycks jag förlorat min scrapstil med eftersom jag vandrar mellan olika stilar från layout till layout så det kanske är okej att inte ha en egen stil när det gäller kort heller. Med tanke på att jag gjorde fem kort efter varandra igår så känner jag mig nästan som en kortmakare nu.

De här korten finns också att beskåda i bloggen hos Kaisercraft.

Please visit Kaisercraft for my English ramblings.

5 kommentarer:

Vibeke sa...

Ingen kortlager?? Disse var jo bare så flotte!!:)

Cath. sa...

Ljuvliga!
Haha, välkommen i "stil-lösa" klubben!
Kram på dig vännen!

Marie/Mison sa...

Nämen - kallar du dig inte heller kortmakare? Fast det måste jag säga - de gånger du gör kort går de inte av för hackor! Helt underbara!

Junitjej sa...

Vilka vackra grattiskort!!

Nilma sa...

De var ju hur fina som helst!