tisdag 20 juli 2010

Grafiskt och enkelt med Skaparlustens stora kit

Detta kanske inte riktigt är min stil, som ni säkert märker. Eller så är det just det, för det grafiskt enkla är något jag dras till mer och mer men kanske sällan lyckas med. Oftast blir jag inte riktigt nöjd förrän jag dekorerat och kanske överdekorerat, men jag är faktiskt ganska nöjd med den här layouten. Texten som jag printat på mönsterpappret tillsammans med den stora blomman jag gjort genom att klippa ut och klistra ihop med distanstejp är de enda dekorationerna och på något sätt tycker jag inte det behövs mer.

Allt material är givetvis från Skaparlustens stora, jul-månadskit.

This layout might not be entirely me, as you might notice. Or, maybe it is exactly that, ME. Cause lately I have find my self drawn to this more clean and graphic style and started al my layouts with the goal to achieve something like this. The thing is, I never seam to be satisfied before I have decorated, and over decorated the layout. In this case, I´m actually not dissatisfied at al.

Al I have done to decorate is to make a flower from the patterned paper by using 3D-tape. I have also printed the journaling and part of the title which is al the deco this layout neads.

2 kommentarer:

Vibeke sa...

Dette ble skikkelig lekkert! Nydelige farger - og flott oppsett:)

Håper du har en fin sommer:)

SusanLotus sa...

Jag blev verkligen själaglad när jag hittade dina A4 layouter! Jag har lovat att skrappa ett stort minnesalbum till min dotter som ska handla om hennes första 20 år ( hon blev 22 den 18 aug ) och det är ett jätteprojekt, och vanliga scrapalbum är ju så dyra och fylls snabbt så jag hade tankar om att börja med A4 i gaffelpärmar... Nu ser jag ju hur bra det kan fungera!
Dina sidor är jätte jättevackra! Tack för inspirationen :)
Önskar dig en riktigt härlig höst!