tisdag 27 juli 2010

Birds of a feather och grattis!

Igår var det min tur att blogga för Nikki Sivils för första gången. Det var lite pirrigt men eftersom jag är ganska hyfsat nöjd med min layout så gick nog pirrandet över ganska snabbt. Ni som känner mig vet ju ett det här inte är mina färger, i alla fall skulle jag inte valt dem själv, men samma sak hände den här gången som när jag gästade Nikkis, Jag blev kär vid första ögonkastet! De här pappren är så gulliga, så genomsöta och fräscha att jag undrar hur jag ens kan tänka mig att någonsin använda chalks igen… Fast jag vet ju att jag kommer att göra det.

Och visst är färgerna perfekta till de här bilderna? Med barnen som badar i vattenspridaren, dagen efter midsommar.

Yesterday was my first time blogging for Nikki Sivils. It was a bit scary but I´m so in love with those papers that I´m quite happy with the layout I made. Its so totally different from what I usually do color wise, perhaps that is the reason for me falling in love…

I´ve used the “My Friend Birdie” collection for these summery photos. They are taken on the day after Midsummer (a Swedish holiday), and it was one of the first really warm days of summer here.
The “My Friend Birdie” line has a round die cut paper with scalloped edges, it is so beautiful, but I just couldn’t fit it in on this layout, so instead, I used those “scallops” by cutting them two by two and make the borders for the photo.
Kortet har jag gjort till älskade brorsdottern, hon älskar lila och den här linjen som egentligen är Halloween passar perfekt tycker jag även om Isabel var lite orolig att Alexandra skulle förstå att det är Halloween papper.


This is a card I made for my nice, she loves purple and the “Boo-tiful” line was perfect for this. My daughter was a bit worried that she might notice that the card is made of Halloween papers,

My dear daughter has also been creating, she made this card and a part of me is a bit envious, her card shows so much more creativity then mine!

Inga kommentarer: