onsdag 14 juli 2010

A4 förvaring

En av orsakerna till att jag började scrappa i a4 storlek var faktiskt förvaringsfrågan. Jag tröttnade på de sv#%¤ndyra albumen jag höll på att köpa och som, med mina bulkiga layouter, tog slut på nolltid. Min tanke var att ha gaffelpärmar till mina a4 layouter, en tanke som var nog så bra och definitivt billig, men som i praktiken inte blev så bra. Gaffelpärmar förutsätter nämligen att man förvarar obulkiga papper i dem om de inte ska glida i mellan gafflarna. Så, efter tre pärmar och en massa irritation gick jag på jakt och fann…
EU-pärmar.

De är lite tjockare än gaffelpärmar, de är billiga och ja, jag är knepig nog att tycka att de är snygga.
Så på begäran (av Melissa) kommer nu bilder på min a4-förvaring.


One of the reasons for me scraping a4- layouts (the European equivalent of letter size 21x29,5 cm) was actually an issue of costs. I simply got tired of buying expensive albums that I filled up in no time at al. I decided to find something cheaper which a4 sized binders definitely are. My first choice wasn’t the best, but now I have found these binders, they keep more of my layouts and I actually think they look quite good.

So, on demand (from Melissa) here is my books that keeps my a4 layouts.

4 kommentarer:

Vibeke sa...

Hei:)

Akkurat slik begynte jeg med også..Men var ikke helt fornøyd med plastikklommene jeg brukte.
Kjøper du lommer som er beregnet til scrapping?

Lilo sa...

EU-pärmar?? Vad är det? Eller jag ser den ju, men vart hittar man sådana?

Monika sa...

Vibeke, jag köper vanliga fickor, men inte de som är lite matta utan de som är blanka. Men som du säger, det är inte samma kvalitet som 12x12 fickorna som är avsedda för scrap. Nu tror att gaffelpärmen förstörde lite också.


Lilo, de finns hos Svanströms bland annat. Köpte på den som ligger vid Hötorget.

Mahlin78 sa...

Smart och snyggt! Får nog ta mig en funderare på detta tror jag bestämt. Håller helt med dig ang att 12x12" albumen är alldeles för dyra