onsdag 23 juni 2010

Så är det då officiellt! Igen!

Jag är bland de lyckliga som valts ut att ingå i Kaisercrafts design team! Gissa om jag är glad? Förvånad? Chockad? Och kan ni förstå att jag klarat av att behålla denna hemlis sedan i mitten av förra veckan? Ni som känner mig vet ju att jag har svårt för hemlisar, i alla fall mina egna.

Jag är lycklig!

And now it is official! Again!
I am so happy an honoured and totally stunned by the fact that I have been chosen to be a part of Kaisercrafts design team! I´ve been flying around on little clouds since the middle of last week and it´s been really difficult to keep this secret. I´m sooo happy!

12 kommentarer:

Wildärtan sa...

Jag såg det precis på facebook - vad kul Monica!! Jag är inte så förvånad eller chockad!
GRATTIS!!

Nelbel sa...

Let me be the first to offer my congratulations Monika!! I was so happy to see your name on the new DT announcements!! Your style is perfect for Kaiser!! Kaiser is very popular here in Australia so now my friends can see your wonderful work!!

Kerryn sa...

Congratulations Monika, I look forward to working with you :).

Cath. sa...

STORT och varmt grattis! Tror ingen av oss andra är speciellt förvånad!
Kramar!!!

Unknown sa...

Stort grattis!!!

Nerrida sa...

Hi Monika and big congratulations!!! I so adore your work (its a style I also love). Looking forward to getting to know you better.

Milo sa...

Grattis Moma!!!
Men, jag är inte förvånad, du gör såååå vackra ting! Älskar dina alster!
Lycka till!
Kramar Milo

Kirsty sa...

Congratulations!!!

VICKI MORRIS sa...

Congratulations Monika - look forward to working with you and getting to know you better online
:) Vicki

Mahlin78 sa...

Stort grattis!

Evelina sa...

GRATTIS!!!! Åh vad roligt!
Kram.

Monica sa...

Hejsan svejsan, det var roligt att höra! Stort grattis till dig och till Kaisercraft. Kram!