lördag 5 juni 2010

Husvagn till salu - Husvagn med wow-faktor och eget rum till barnen


Med denna fina vintervagn får du räkna med nyfikna blickar och beundrande. Detta är en, för Sverige, unik husvagn som är utrustad med allt du behöver för glamping och som garanterat ger din semester en extra guldkant.

Längst bak i vagnen har minst tre barn ett eget rum med våningssängar, egen soffa och bord, mysig koja och gott om plats för både kläder och alla leksaker.

Köket är ljust och fräscht och utrustad med kyl, trelågig spis och gott om förvaring. Förvaringsutrymmena är förresten en av de stora fördelarna med denna vagn. Glöm allt vad packa upp, packa ned och lastsäkra heter. Två stora linneskåp, en stor garderob, mängder med mindre skåp, flera tygfack och ett rejält lastutrymme under dubbelsängen räcker långt!

I mitten av vagnen finns toalett, handfat och dusch. Även här finns gott om skåp för toalettsakerna. Lite längre fram, vid det stora fönstret finns köksbordet med två soffor och ovanför ytterligare förvaring.
Längst fram i vagnen finns dubbelsängen som med sitt enorma fönster rakt ovanför ger en fantastisk utsikt över natthimmelen. Tack vare den tonade rutan behöver du inte vara rädd för insyn.

Vagnen är dessutom utrustad med inte mindre än tre stora takfönster som släpper in gott om ljus och luft. Alla fönster har givetvis både myggnät och mörkläggningspersienn.


Dethleffs Aerostyle 570 TK Årsmodell 2011 (nypris 348 900)
Totalvikt: 1600 kg
Tjänstevikt: 1370 kg
Maxlast: 230 kg
Mått L/B/H:
801 cm (m drag), 230/273

Förtält, antenn, radio, utedusch.
Alde vattenburen centralvärme, golvvärme.
Sweden Snow paket, Advantage paket, Familjepaket, dekorpaket Kuddkrig, Slät plåt, Silver.Två skönheter på en och samma bild! Barnet ingår dock ej i köpet.

Smarta förvaringar och detaljer. På den här vagnen är till och med dörren genomtänkt! 

Barnen har eget rum med inte mindre än tre bäddar, en koja att gömma sig, bord att äta vid och eget takfönster. Här finns också prov på smarta förvaringar, överst i bild syns en del av alla tygfack som går utmed hela väggen (extrautrusting),. Under sängarna kan man skjuta in korgar som finns att måttbeställa, allt för att få undan barnkammarstöket snabbt.

Hundkoja.

Köksbordet. I taket hela vägen är det stora fönster som gör att vi alltid har gott om dagsljus. Som ni ser finns det hur mycket förvaring som helst!!! 

Jag älskar kokplattorna som sitter bredare isär och är öppningsbara var för sig, nu kan man faktiskt verkligen laga mat på alla tre plattor samtidigt! Nästan all förvaringsutrymme har dörrar vilket är oerhört smart när man ska dra iväg med vagnen.Här är för övrigt den enda öppna förvaringen i vagnen, vilket innebär att detta är det enda som behöver lastsäkras när vi åker iväg. 

Vår säng i "skyltfönstret". Eftersom fönstren är insynsfria kan man ligga och titta ut på natthimmlen eller på grannarna utan att bli sedd själv. Vagnen är extrautrustad med ett designpaket med kuddar, dukar och överkast, dock ej de som syns på denna bild. Under sängen finns ett enormt förvaringsutrymme, eller möjligtvis en koja till Isabel. 

Inga kommentarer: