onsdag 9 juni 2010

Det är ju tur att jag inte lyssnar på Sommarpratare

Idag offentliggjordes årets sommarpratare, en mediabevakad uppvisning i dålig smak och ännu sämre omdöme. Jag kan inte hjälpa det men jag kommer aldrig tycka att det är okej att medverka till mord, än mindre vid polismord, och jag kommer heller aldrig förstå varför en person som gjort det förtjänar massmedias lovprisning och hyllningar. Ungdomligt oförstånd är ingen ursäkt, inte ens 20-30 år senare. Till och med min sexåring vet att man inte mördar folk!

Vad gäller övriga namn så måste jag vara riktigt blond, för jag kan inte för mitt liv begripa varför vissa personer som i vanliga människors ögon framstår som djupt störd gång efter gång ska höjas till skyarna. Kanske är detta bara ett tecken på medias totala brist på något så enkelt som sunt förnuft och vanligt folkvett och total verklighetsfrånvaro? För att inte tala om det statliga bolag som utsett dessa sommarpratare och vars medarbetare får sina löner via en obligatorisk skatt som jag nu än mer motvilligt betalar!

Läs mer i
Svd
DN

3 kommentarer:

Jonas sa...

Mmmm. Nog är det så.

Men det ska ändå bli intressant att höra vad hon har att säga.

Mrs X sa...

Jag kan hålla med dig, har också svårt att förstå varför man valt att ha med vissa pratare...

Helen sa...

Jag blev även förvånad, på ett trist sätt, att Anna Odell får ännu mer uppmärksamhet i media.