tisdag 22 juni 2010

Blåsa bubblor

I Skaparlustens DT-kit fanns papper från Pion Design och Pysselgumman. Jag tycker visserligen att Theresas tidigare papperslinje var vacker men den här slår det mesta!

I kitet fanns även crepe-papper som jag blev kär i genast, men det tog ett tag innan jag förstod riktigt vad jag skulle ha det till. Den här gången testade jag att göra en blomma och resultatet blev väl helt ok, även om det tog ett antal försök med diverse olika modeller.

Den här layouten blev till under helgens scrapträff för AoS. Stort tack till er alla som hjälpte mig med goda idéer och glada tillrop 

I got crepe paper in my latest dt-kit from Skaparlusten. I have to admit it took me a while to figure out what to use it for, even though I fell in love with them at first sight. On this layout I tried to make a flower. Once I figured out how to do it, it was really easy.

3 kommentarer:

Maja Stokk / eyovine sa...

Tusen tack Moma för en trevlig helg och för att jag fick bo hos dig! Du har en fin familj och en söt liten ängel =). Längtar till nästa gång vi ses. Å layouten är bara sååååå vacker med alla cirklarna.

Kramiz Maja

Kirsty sa...

Such divine, gorgeous little details! Just stunning!

LG sa...

great double page layout!