måndag 17 maj 2010

SmileSkaparlustens stora maj-kit damp ner i brevlådan ungefär samtidigt som vi var på Ikea och inhandlade vår nya prickiga bordsduk. Har jag förresten nämnt att jag är svag för prickar? Hur som helst, i det fina kitet låg två av mina absoluta favoriter - i en, så att säga, det var både prickar och Websters. Kan det bli bättre? Isabel beordrades genast att posera, men valet av tröja gjorde hon faktiskt på egen hand.

Jag har gjort egna bokstäver, skrivit ut, klistrat på lager av CS och sedan använt vad som då kallades för Dimensional Magic, numera heter det säkert annat. Effekten för mina tankar till kakel, vilket inte är fel på den här layouten eftersom fotona är tagna i köket. Den stora Prima-inspirerade blomman har jag gjort själv och blommönstret i bakgrunden har jag laddat ner. Formen på den prickiga fotomattan är givetvis från en av mina digitala dies.
4 kommentarer:

La Vikinga sa...

Jättesnygg!!!

Jag förstår att det måste vara ditt favorit-tema - den vackra tjejen alltså - men hela LO:n blev jättefin också!

Charlotta / La Vikinga

Cath. sa...

Å så fint! Så snygga papper till en så fin modell.
Kramar!

Maja Stokk / eyovine sa...

WOW!!!! Denna var ljuvlig. Gillar massor!

Kramiz Maja

Melissa sa...

Your scrapbook pages are so beautiful! Thanks for sharing!!