onsdag 19 maj 2010

Mera av Nikki SivilsDet är sällan jag lyckas handla kläder jag tycker passar min kropp. Annat var det förr, innan tyngdlagen... eller kanske inte. Jag hör nog vid närmare eftertanke till de kvinnor som har en stor portion av självkritik och som aldrig blir riktigt nöjd med vad spegeln visar. Undrar just varför jag så sällan gör något åt det tro?

Hur som helst, här har jag gjort ännu en layout av Nikki Sivils gäst-dt-kit. Jag älskar alla söta små detaljer som fanns med i mitt kit, det enda som inte ingår är den lilla galgen, blommorna och så den svarta tagen som satt på ett av de plagg du ser på fotot.

2 kommentarer:

Maja Stokk / eyovine sa...

Läckert =) Jag hittar heller inga kläder som sitter som jag vill... å min spegelbild överensstämmer inte alls med den bild jag har av mig själv ;D... 20 år fel minst och nästan lika många kilo =D

Kramiz Maja

Marie/Mison sa...

Den här gillar jag verkligen. Kläder är ett projekt för sig!