onsdag 26 maj 2010

Med varmt deltagandeIbland händer det tyvärr att jag får göra kort som jag helst inte skulle vilja behöva bli ombedd att göra. Det är alltid lika sorgligt, speciellt när man känner personen och vet att han eller hon gick bort allt för tidigt och allt för hastigt. Orden räcker då inte till och att säga att du finns i ljust minne bevarad känns fjuttigt.

Allt material är från Skaparlustens stora månadskit för Maj. Den utstansade bakgrunden där jag skrivit texten är en av de digitala dies som du får med i kitet som visas här.

4 kommentarer:

Melissa sa...

beautiful card! thank you!

Anonym sa...

Kortet är vackert, även om det är tråkigt att behöva göra såna...

Äääälskar dina A4-LO:s, det kanske du märkt... har ju liftat en av dina LO:s men glömt att ge dig credit för det i bloggen. Förlåt! Det ska inte upprepas, jag lovar!! Det var LO:n "bad" i högerspalten jag liftat...

Men jag skulle tycka att det var så roligt om du gjorde en egen kategori för dina A4-LO:s, så att jag enkelt kan hitta dom när jag behöver inspireras, hihi. Har bestämt mig för att göra ett album om familjen och viktiga händelser i vår familj i just detta format. Det är spännande, dynamiskt, oväntat.... på nåt sätt.

Ha det gott!!

Mrs X sa...

Men du, det var ett mycket stilrent och snyggt kort som verkligen passar för tillfället! Såna kort är verkligen inte lätta att göra...

Kram Helén

Marie/Mison sa...

SÅ vackert i sin enkelhet!