lördag 22 maj 2010

Kort med Nikki Sivils


Här har jag försökt mig på att göra en helt egen blomma igen, den här gången har jag inte tjuvat idén från någon privatperson (så vitt jag vet) utan från Prima själv. Jag har bara ett tips om du nu tänkte testa denna modell själv. Gör det inte! Helt plötsligt sitter du där och gör små "Prima-rosor" av varenda stuvbit du har.Även här har jag gjort en egen blomma, det här pappret är från Inkido och ena sidan är prickig medan den andra är vit. Jag gillar verkligen effekten. Diesen i bakgrunden är en av de digitala jag gjort själv till Gazellen, där ska givetvis något stå men jag vet inte riktigt än vad.

5 kommentarer:

MissMian sa...

Underbara kort!!! Älskar färgerna du fått av Nikki Silvis, passar verkligen din scrapstil!

Carola sa...

Underbara kort!!

Cath. sa...

Busfina kort! Och jaa, det är kul att pilla med egna blommor!

Kramar!

Nenne sa...

Underbart fina kort hörru! Färgerna är sååå perfekta, så milda och matchar varandra perfekt! Nu önskar jag att jag hade en digital skärmaskin för att kunna köpa dina fina dies!! ;D

Mrs X sa...

Ja, den blev verkligen läcker den där blomman!!

Kram Helén