söndag 11 april 2010

Torekällberget

Helgens utflykt gick till Torekällberget. Det såg bedrägligt varmt ut och på balkongen hade vi faktiskt 25 grader. Som väl var hade jag och Bellis redan hunnit med ett besök till Kapp Ahl så vi visste att solen just var bedräglig, och värmen lyste med sin frånvaro.


Vi gick runt som yra höns...


...under Isabels ledning. Jag kan tala om att det gällde att gå snabbt för att hinna med.


Vi missade ponnyridningen med hela tre minuter, till förmån för kaninklappning. Istället fick det bli lite gos i ponnyhållplatsen.


Det här däremot är ingen gos, men kanske en gås? Han/hon betraktade oss minst sagt uppfordrande och jag undrade om han hoppades på att få följa med oss hem. Ingen av oss var dock sugen på gåsamiddag. Fiskbullar och potatismos var vad vi hade planerat in.


"Jaha, ska du ta kort på mig igen?"

På KappAhl handlade vi förresten en prickig och en rutig klänning. Gissa vilken som är min och vilken som är Isabels.

Inga kommentarer: