torsdag 15 april 2010

Sötaste kusinenEn av de tre gånger i somras då mina föräldrar orkade ta sig de hela 15 milen till vår sommarstuga, långt ut i ödemarkerna, i en ociviliserad värld moderna människor inte kan överleva i, långt ifrån all ära och redlighet, var när vi firade A:s födelsedag. Tyvärr var vädret inte så fint, fast det är kanske inte så konstigt med tanke på att det inte fanns så många fina dagar, så vi höll oss inomhus.

Här har jag använt vackra papper från Skaparlusten och Pysselgumman. I bakgrunden ett prickigt papper från Inkido. Den fina röda blomman är från Annette på Magdas som var så snäll att hon skickade det för att jag kommenterat ett av inläggen i bloggen.

Så här oss emellan kan jag väl erkänna att den här layouten inte hör till en av mina mest lyckade, tvärt om skulle jag vilja påstå, men man kanske inte kan vara nöjd varje gång? Jag har en teori - var man sitter och skapar återspeglar sig i det skapade.

1 kommentar:

Maja Stokk / eyovine sa...

Sååå snyggt med Pysselgumman papper =)

Kramiz Maja