lördag 3 april 2010

Prima - snålscrappingJag fortsätter att skapa av CountryScraps underbara dt-kit. Här har jag varit snål, inte med dekorationer kanske utan med papper, för det är faktiskt ett enda mönsterpapper jag använt till hela layouten. Genom att klippa ut mönstret och klippa utmed kanter har jag lyckats att göra tre lager av samma papper och utnyttja det vackra mönstret maximalt - en av fördelarna med att skapa i A4.

Bokstäverna är för mig en gåta, jag har inget minne av hur de hamnade i min bokstavsmapp men visst är de ganska fina? Jag har bläddrat förbi dem otaliga gånger och avfärdat dem som tråkiga, men på rätt layout blir de faktiskt pricken över i-et. Det är helt klart så att jag måste börja investera i bokstäver, även sådana jag inte skulle välja i första hand.

Förresten, det finns en ny skiss i min skissblogg. Missa den inte!

One could probably say I have been cheep-scrapping. This layout has only one piece of patterned paper on it and I have still managed to make three layers with it. I would say this is the biggest advantage of scrapping in a smaller size.

The photos are from the 13:th of march, I sincerely hope this is our last winter outing for this winter, but here in Sweden, snow has been known to fall on midsummer eve…

By the way, there is a new sketch in my sketch blog, be sure to check it out!

5 kommentarer:

Sanna F sa...

Underbart vacker layout!!!! Det syns inte att du har snålat på papper :) Det är kul att testa olika format! KRAM

Lilo sa...

Otroligt snyggt!!!

MissMian sa...

Vansinnigt snygg!!!! Gillar verkligen dina A4-layouter!

Maja Stokk / eyovine sa...

Läckert1 Å det ser inte alls snål scrappat ut =)

Kramiz Maja

elsamaja sa...

Åhhh så fin.
Som jag har skrivit förut, många ggr, så gillar jag dina LOs nåt enormt, och därför så har jag valt en av dina att lifta till första utmaningen i AoS-tävlingen, för du är den som inspirerade mej till att gå ifrån det här strikta visuella trinageln, i mitt skapande, att istället för att sätta blommor i triangel, så kan jag nu samla dom på ett ställe.
Så jag valde LOn "Love" som jag har liftat.

Jag hoppas och tror att det är okej, men jag ville tala om det innan jag lämnar in den, som det stod i utmaningen att man ska göra.

Kram