onsdag 28 april 2010

PärlorHär om veckan satt vi på golvet och pärlade. Det var rätt intressant att ha Isabel som arbetsledare, två prinsessor skulle göras och hon skulle självklart ge bort dem båda. Det är lätt att ge när mamma gör, eller hur? Givetvis fick jag bilder i huvudet och var tvungen att föreviga pysslandet, givetvis var hon tvungen att larva sig.

Layouten blev sisådär, jag lät mig själv inspireras av Lilo, som också var här medan jag gjorde layouten. När hon skapar blir hennes layouter röriga och fulla av liv, samtidigt som de ändå är harmoniska, vackra och fyllda av detaljer man kan betrakta i det oändliga och inspireras av. Min blev bara rörig. Jag skyller givetvis allt på henne och det dåliga inflytande hon hade på mig denna lördag.

3 kommentarer:

Lilo sa...

Ja, ja! Skyll på mig du! Bara för att jag slängde ihop tre layouter i ett nafs. ;) Jag älskar din layout! Så mycket fint att titta på, som alltid när du skapar! Och den däringa ungen du har är så himla söt!!! =)

Ullkika sa...

Såå rörig upplever jag den inte ;) tycker att den är läcker med dess färgkombinationer... Men du brukar göra fantastiska alter!!
KramiZ//Ullkika

MissMian sa...

Tycker att den blev väldigt fin!!