fredag 16 april 2010

LockarJag älskar Isabels lockar. Det finns förstås inte en cell på hennes kropp som jag inte älskar, men hennes lockar... ja de är ju liksom en våt dröm för alla mammor som inte har egna lockar och själv har jag bara lite lätt självfall. Min dotters lockar är sådär lagom ostyrliga, långa, mjuka korkskruvar som man inte kan titta på utan att vilja sno runt ett finger. Jag stjäl mig till små små stunder av lycka att få sno dem runt mina fingrar, men jag får passa på, för det gillas inte det minsta av lilla fröken som är känslig när det gäller sitt hår. Som alla flickor med lockar så har hon i perioder varit minst sagt besviken på dem, för alla andras hår är ju så mycket längre, så mycket rakare och så mycket ljusare. Trots att jag alltid gjort stor kampanj för hur avundsjuka alla är på hennes lockar så är hon inte helt övertygad om detta.

Sedan kan man inte heller påstå att hon är speciellt konsekvent. För ett år, eller så, sedan hade jag tvättat hennes hår och under duschen blir det rakt. Jag hade sträckt ut det och visat hur långt det blivit. Efter duschen hade hon stolt kammat sig framför spegeln och njutit av längden. Dagen efter, när jag kom hem... hittade jag stora... svarta... mjuka... lockar... på vardagsrumsgolvet. Jag vet inte vad hon hade inbillat sig, att hon kunde klippa längre?

Alla underbara blommor, blad, fjärilen, det vackra gångjärnet och en del av pappren kommer från CountryScrap. De har ett jätteurval av primablommor så glöm inte att titta in! De små bokstäverna där det står "Jag älskar dina vackra" har jag inte köpt. Snål och framför allt beslutsångestdrabbad som jag är har jag aldrig lyckats ta mig för att köpa dessa praktiska bokstäver utan får göra dem själv. Fast det är också kul, för färgmatchningen blir en helt annan. Ordet lockar är givetvis utskuret med Gazellen.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Suckar av beundran... Helt underbar!!

Szilvii sa...

Hi! I love this Lo! It's so girly, you decorated it in a so beautiful way:)
Have a nice weekend: Szilvi

Maja Stokk / eyovine sa...

Sååååå vackert!! Du är sååå duktig. Beundrar din härligt romantiska stil.

Kramiz Maja

Aase sa...

Du är verkligen grym på att få till det. Denna LO är så underbart vacker.....
Vad fina lockar, blir lite svundsjuk.... men vet hur tjejer med lockar kan bli desperata emellanåt... Både J & S har det här hemma inte alltid populärt trots att de inte fick det innan i tonåren.

Kram Aase

Cath. sa...

Å den är helt underbar! Jag saknar verkligen Emriks fina lockar, nu är han ju riktigt kortklippt... men han är fin nu med...
Kramar i massor till dig vännen!

Marie/Mison sa...

Två helt underbara layouter. Håller med om det där med lockarna. Min brutta är ju också full med såna där underbara korkskruvar - ljusa dock.

Carina sa...

Åh vad fin och kul att scrappa nytt format. Det kanske man ska prova på...

Linda - knorrigt.com sa...

Tack! Javisst finns det många fördelar med A4, jag blev faktiskt riktigt nöjd. :) Men jag tyckte dock att det kändes trångt med ett normalstort foto, så jag kommer att fortsätta även med den "vanliga" storleken. Men helt klart kommer jag att scrappa A4 också, när jag har lite mindre foton. Det är nog mycket vanesak också, skulle jag tro.

Ha det så bra! Kram