torsdag 1 april 2010

Jag blev inte bland de 7!

Nepp, min layout gick inte hela vägen och det blev ingen dt-plats hos G45. Jag kan inte påstå att jag är det minsta lilla förvånad. Jag brukar komma nästan ända fram i precis allt jag företar mig så jag hade inte räknat med annat. Även om jag någon enda gång skulle vilja nå hela vägen i något enda litet jag företar mig. Men det får bli i ett annat liv.

Grattis Jenny som fick en plats!

6 kommentarer:

Theresa sa...

Verkligen synd!!! Jag som hade hoppats sååå. Helt underbara alster, ge inte upp snälla du.

Kram Theresa

Lilo sa...

Näe! =( Vad ledsen jag blev för din skull... och för min. Jag såg framför mig hur jag fick följa med min kända syrra på CHA-mässor och annat skoj. De är knasiga som inte valde dig!

Vibeke sa...

Så dumt. Bedre lykke neste gang:)
Din layout var NYDELIG:)

Cath. sa...

Å, så tråkigt! Jag antar att konkurrensen var grym! Synd för dem som inte valde dig! Nästa gång så...
Kramar i massor!

Mahlin78 sa...

Trist! Hoppas på bättre tur nästa gång! Önskar dig en trevlig påsk!

yes sa...

Å så synd!! Ditt bidrag är verkligen super fint! Det är bara att försöka igen - ge inte upp!!!
kram ylva