söndag 11 april 2010

Det var en gång...


Jag träffade min sambo två veckor innan han skulle åka till USA och stanna där för gott. Jag var alltså ganska inställd på att det skulle bli ett kort förhållande, några telefonsamtal över Atlanten och that is it... Föga anade jag att jag skulle åka över Atlanten och göra en resa som jag fortfarande inte kan förstå att jag vågade mig på. Än mindre anade jag att den resan bara var början och att vi tio år senare skulle ha både herrgårdsvagn, stuga och hörnsoffa tillsammans. För att inte tala om ett litet mirakel på snart hela sex år. Ett mirakel som idag kommenterade denna layout så här:
"Vem är det?"
"Det är mamma innan du var född."
"Jaha, när jag låg i din mage?"
"Och i pappas." svarade vi unisont för hon var ju inte ens påtänkt då.

Den här layouten blev till igår på scrapträffen i Hollywood, eller snarare på Hollywoodvägen i Rotebro. I bakgrunden på det här fotot, ungefär där den övre blåa blomman slutar, kan man ana den helt riktiga Hollywoodskylten. Förresten så fick jag på denna resa sitta i en ännu hetare bil, men denna var vår hyrbil.

8 kommentarer:

Aase sa...

Visst är livet härligt med alla minnen och barnens underbara kommentarer!!

Kram Aase

Lilo sa...

Igår hade du också en het bil på hemvägen! Såååå glad för den värmen efter den kalla lokalen på träffen. Ser du nu att jag märker direkt du uppdaterar!? =)

MissMian sa...

Ruggigt snygg LO!

Malin/malwa sa...

Himla läckert med blandningen av utklippta och riktiga" blommor! För att inte tala om bilen... ;)

Mahlin78 sa...

Härligt, somrig layout! Spännande resa du gjort! :-)

Marie/Mison sa...

Underbart! Jag drömmer om att ng gång få åka dit.

bitte71 sa...

Vilken spännande resa! Och en underbar layout - lite annorlunda för att vara du - lite mer "avskalad".
Kram M
(jag har också skaffat ett personlig konto på Feedit, så nu ser t om min bild varje gång jag tittar in här!)

Susanne sa...

COOLT minne, vännen.

Husbonden o jag åker till California hela maj. (första resan dit för husbonden)
16 maj ska vi förnya våra gamla löften i LasVegas tillsammans med våra OHIO-vänner! Tjoho, så skoj det ska bli. Vi ska ha en riktig road-trip och bo på 5-stjärniga hotel. I LasVegas är det Bellagio och Cecars Palace som är bokat.
Nä, det är inte mega-billigt......men absolut inte det dyraste vi bott på genom åren. *hehehe* Jo, Monika, jag vet att du vet vad jag pratar om.......*hehehe*