onsdag 10 mars 2010

Skaparlustens stora månadskit - ett måste...... ja, i alla fall om du älskar Prickigt, Prima och ljuva, bleka sommarfärger som passar till allt...

Jag har kompletterat kitet med filtramen som är en dekoration jag kanske aldrig hade vågat lägga så mycket pengar på om inte Ilona varit vänlig att skicka den till mig. Den finns på Skaparlusten och kommer i set om tre och nu när jag provat den inser jag att det definitivt är en måste ha grej också, för mer dekorationer än så behövs faktiskt inte på en layout!

Här har jag dock kompletterat med urklippta fjärilar och en av dekorationsfjärilarna från Prima som ingår i kitet. Den fjärilen är utrustad med en hårklämmaliknande grej i bak som gör den jättepraktisk till "beyond the page" projekt, eller till Isabels hår. Vad som är än mer praktiskt är att den lätt går att klippa bort vilket gör att fjärilen inte blir så bulkig på en albumsida.

Fotot har jag redigerat i Photoshop och lagt på en ram från Prima Hybrid som jag sedan klippt runt. Det rosa pappret har jag stansat med min hörnavrundare för att få den fina bågkanten. Rubriken är utskuren ur ett av de där superglittriga pappren med min Gazelle.

9 kommentarer:

Lilo sa...

Jösses... jag döööööööööööör vad snyggt!!!

La Vikinga sa...

Vansinnigt vackert - som vanligt!

Kan du inte ha en kurs i "MoMa Style" någon gång??? Jag anmäler mig på studs!

Den svarta filtramen passade som fisken i vattnet!! ;-)

La Vikinga beundrar...

Catharina sa...

Jättesnyggt!Jag gillar också prickigt och ....prima.deras nyaserie är helt underbar.

yes sa...

mmmmmmmmmmm MOMA! Jätteläckert!!!
kram ylva

Marie/Mison sa...

Den är hel UNDERBAR!

Timcso sa...

Wow, absolute stunning work!!Love the gorgeous details!:)

Ulrika aka LillBlomman sa...

Ännu en jättevacker i coola formatet! Skulle gärna sätta tänderna i det kitet:) Kramar!

Annika kort & gott sa...

WOW, supersnyggt! Kul att se en LO i ett lite annorlunda format.

Theresa sa...

DENNA är helt gudomligt vacker!!!!!!!!!!!!!