fredag 5 mars 2010

O happy Friday!

Jag satt på jobbet i förmiddags och kom på att det är fredag idag. Den femte närmare bestämt och idag skulle finalisterna Graphic 45:s dt-call annonseras. Att jag inte var en av dem visste jag för i så fall hade de ju mailat mig… eller?

I was sitting at work this morning, realizing that it is Friday today. Friday the fifth, to be more exact. I also realized that today is the day that Graphic 45 would announce the 20 finalist for they DT-call. And… I also realized that I wasn´t one of the finalists… or am I?


Jag kan ju meddela att jag blev så chockad att jag inte kunde låta bli att uttrycka min förvåning högt. I ett kontorslandskap. Men när jag förklarade förstod till och med vår högst opysslige, manlige controller min glädje. Nu vet jag att det finns några som håller tummarna för mig.

I can tell you that I was a bit surprised. Just to use the understatement of this year. I couldn’t help but expressing my astonishment loudly… in the landscape… Then I had to explain to my colleagues but even our very un-scrapbooking male controller understood my happiness.

5 kommentarer:

Lilo sa...

Wohooo wohooo wohooo GRATTIS!!! Hur många ska de utse?? Du måste ju bli en av dem nu tycker jag!!! Åhhh så spännande!!!!

Camilla Ekman sa...

Stort grattis!!! Du är verkligen värd att vara finalist. Du gör underbara saker. Kram!!! Lycka till!!

Laila sa...

Ett jätte grattis till dig! Så spännande. :-)

Mitt Kreative Krypinn sa...

Gratulerer! Jeg heier på deg :)

Jenny Svensson sa...

Stort grattis! Du platsar verkligen i finalen!!!
Det ska bli så spännande att se vilka som kommer med till slut!

Kram Jenny