onsdag 24 mars 2010

Mer från Skaparlusten


Jag utmanade mig själv genom att försöka mig på månadens skiss från Prima. För mig som aldrig klarar av att följa en skiss var det svårt, och kanske dubbelt svårt eftersom skissen inte var gjord för A4 precis. Jag vet inte om det ens syns att jag använt mig av skissen och jag förstår absolut inte varför jag gav mig på den, när jag inte tyckte att den var minsta lilla inspirerande...

Bilderna på Isabel är nästan nytagna, när vi var på utflykt vid vår badsjö för två veckor sedan. Däremot har jag redigerat dem i Photoshop och tagit bort det mesta av fägen utom på hennes ansikte och lagt dit journalingen i nederdelen. Det passar mig perfekt för jag får sällan plats till att skriva något när layouten väl är färdig.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhhh vilken underbart fin Layout !!! xx Kram Tina

Lilo sa...

Underbar!!! =)

Marie/Mison sa...

Kanonfin! Inte syns det att du varken gillar att förlja andras skisser eller att den inte var anpassad till "ditt" format. Vad är det för typsnitt du använt på korten?

Helena sa...

Det kan ju vara en utmaing i sig att ge sig på en skiss som inte alls är lämpad för formatet man gör den i. Jag tycker om din layout jätte mycket.

Theresa sa...

DIN lo är i alla fall mycket inspirerande, Moma :)

Kram!

Cath. sa...

Å, men alldeles alldeles UNDERBAR!!!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Så himla fint med en vinter layout i rosa! DET gillar jag!!! Kram!

Therese sa...

Superfin LO! Gillar blommorna, färgerna och kompositionen mycket!