lördag 20 mars 2010

Mer från CountryScrap


Här är min andra layout med material från CountryScrap. Om jag nu ska välja bara en detalj på layouten attlyfta fram extra mycket så måste jag välja det supersöta gångjärnet i silvermetall, som finns i butiken, och gillar man metall ska man absolut besöka CountryScrap för de har så mycket fint och prisvärt att jag riskerar att handla mer än vad jag kommer att kunna skapa.

och förresten, min finalist layout till G45 har kommit fram nu! Yay!

8 kommentarer:

yes sa...

Vilken tur att det äntligen kommit fram - då håller vi alla tummar för att du kniper en plats!!!!
kram ylva

Lilo sa...

Men wow! Vilken LO! Nu känner jag mig frestad att kika in hos Countryscrap. Och GRATTIS att din LO kom fram! Nu håller jag alla tummar för att du vinner en plats!

Carola sa...

Är så imponerad över hur du får till urklipp, undrar när jag ska lära mig..

Är övertygad om att du kniper en plats hos G45!

MissMian sa...

Sååååå underbar LO!! Älskar allt på den! Härligt att din LO kommit fram! Nu håller vi tummarna att du är en av vinnarna!

Sanna F sa...

URmysig layout!!!!! Härligt foto!!! Håller också tummarna
KRAM

Lilo sa...

Syrran! du har något att hämta i min blogg! Kram!

Annelie Maddock sa...

Oj oj oj, vilken dos av inspiration jag fick nu! Har av ngn anledning tappat bort Dig i mina blogg favvisar, men turligen hittade jag Dig igen. Skönt att Din LO kommit fram. Tummar ska hallas, men det känns som om det inte behövs. Du är en fantastisk kreatör pa sa manga sätt. Tack för inspirationen!!

Theresa sa...

Ännu en underbar lo :) Sååå skönt att den kom fram. Då håller vi tummar och tår igen o hoppas att du kniper en plats!!!