måndag 15 mars 2010

Längtar...


Jag gillar inte att skryta men jag måste säga att det dt-kit jag fick av Countryscrap var lite som att få allt på sin önskelista. Härliga Prima-papper, blommor och ja, till och med Fluid chalk, den enda färg jag använder – Chestnut roan.

Det var inte precis direkt svårt att skapa en layout av det materialet, tvärt om. Det räckte att titta på det ena mönsterpappret för att layouten liksom av sig själv skulle lägga sig på plats. Allt som återstod var att lägga till lite detaljer och ett foto. Det är inte utan att jag får vårkänslor när jag ser layouten. Hoppas att ni också får det, för snart är det vår!

Jag använde det prickiga pappret att skriva ut texten på, sedan ruggade jag kanterna, men när jag väl sick-sackat runt med maskin syns inte det så väl. Även på den här layouten har jag använt en bit av en av Primas förpackningar, de nya är inte lika vackra som de gamla, men jag klippte runt mönstret (självklart) och texten tycker jag passar extra perfekt. Pioer är nämligen min favoritblomma och det i min trädgård som ger mig störst lycka, men till sommaren kanske pionerna får konkurrens med stockrosorna jag just beställt fröer till. Jag har ju inte precis gröna händer, så vi ska kanske inte ha allt för höga förväntningar…

I got my first dt-kt from Countryscrap and I just have to say, it was a bit like Christmas and getting al I wished for. I do love how this layout turned out, but in al honesty, it kind of made it selfe, it´s impossible not to succeed with material like this to work with.

I cant help but getting spring-feelings when looking at this layout, hope you feel the same, cause it is spring… soon. The flowers on the pic (I don´t know their name in English) are my absolute favorite in my garden.8 kommentarer:

Sanna F sa...

Väldigt somrig och härlig layout!!!! Underbart fin!

Marie/Mison sa...

Åh så snygg! Jag riktigt längtar till sommaren jag också!

La Vikinga sa...

Jättesnyggt med en stor rosa blomma i mitten!

Skrev inte du för ett tag sedan att du inte var Dt någonstans? Men jag kanske blandar ihop orden...

Jättesnygg LO i alla fall!

La Vikinga / Charlotta

yes sa...

Vilket ögongodis!!!! Pioner ligger även mig riktigt varmt om hjärtat :)
kram ylva

Cattis sa...

Vårkänslor Och sommarkänslor!! Helt fantastiskt underbar!

Du undrade om jag skriver ut mina collage. Det har jag inte gjort än, men dom finns kvar i en mapp, utan copyrightmärke såklart. Jag kommer göra det, så är tanken iallafall.

Kram/Cattis

Carola sa...

Otroligt vackert! Någon dag ska jag göra ett försök att scrappa i
A4/Letter, du inspirerar massor!

Mahlin78 sa...

Vilken vårig layout! Idag var det vår här på riktigt :-)

Annika kort & gott sa...

Superfin LO! Tänkte bara säga att du gärna får göra en LO i min skissutmaning, du skrev nämligen att du är så dålig på att göra kort.
kram Annika