tisdag 2 mars 2010

Gunga tillsammansKusinerna gungar i trädgården hemma hos A. De är så härliga att se tillsammans de här två flickorna. Kusinen så allvarlig och stillsam och I hennes raka motsats, både till utseende och till sätt. Och ändå så är det så att Picasas ansiktsigenkänningsprogram ibland blandar ihop de två ansiktena, I:s och A:s, vilket är skumt för av alla tusentals ansiktsbilder den sökt sig igenom nu har den inte missat på någon annan. Dessutom, vilket är en mer förunderligt för mig, så lyckas den para ihop bebis-Isabel med 5-års-Isabel. Till och med Isabels dockor håller den isär. Hur funkar det egentligen? Lite häftigt tycker jag.

Och ni har väl inte missat den stora tävlingen på AOS???

3 kommentarer:

Lilo sa...

Vad kul att de har gemenskap och på något sätt känner att de hör ihop. Våra kusinbarn är också vänner, trots åldersskillnad. Din LO är FANTASTISK!!!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Så söta! Är så glad att Viggo har två kusiner att leka med! Vi syskon och makens syrra har bara ett barn var så det är extra skoj med kussar! Nu bara måste jag testa A4 eller är det letter du gör? Blir tokfint i alla fall! Kramar!

Camilla sa...

Ooooooooooo. Håller tummar o tår för dig!!! Var in på en ja favvo märkessida.

Kraaaam