tisdag 30 mars 2010

G45 - dt contestJag tänkte bjuda er på mitt bidrag till finalen av G45:s dt-uttagning. Den här layouten fick åka iväg till Portland. Ska jag var helt ärlig är jag riktigt nöjd med den och om jag inte blir uttagen så kan jag bara konstatera att jag gjort mitt bästa och tänker vara nöjd med min insats i alla fall. Går jag inte vidare kan jag inte skylla på att jag inte skickade en av mina bästa layouter, då får jag helt enkelt se det som att min smak inte är den samma som juryns som valde konkurrenterna.

This is my layout for the finals of the G 45 dt-contest. I must say, I was totally happy with this layout so if I don´t win, it won´t be because I sent a layout I could have done any better.8 kommentarer:

Unknown sa...

Den är helt fantastisk!! Håller tummarna för dig :)

Lilo sa...

Du bara MÅSTE vinna!!! Och få en plats! Det här är så makalöst vackert!!! Och sötaste modellen också! =)

Cath. sa...

Den är helt fantastisk! Jag håller alla tummar och tår för dig!
Kramar!

Mrs X sa...

Den är helt underbar och jag är säker på att den kommer att gå hem hos juryn!!

Carola sa...

Den är underbar, så mycket DU. Jag tror o håller tummarna att det går vägen!

Marie/Mison sa...

Gillar dom inte den där - då vete tusan om de kan ngt som helt om marknadsföring! Kan man marknadsföra deras produkter på ett bättre sätt??

Vibeke sa...

Helt fantastisk!! Denne var jo bare så flott!!! :) Digger alle detaljene:)

Maja Stokk / eyovine sa...

Makalöst vackert!! =)