söndag 7 februari 2010

Snöskottning i stugan


Igår åkte vi till stugan för att skotta snö på taken innan de, likt tennishallarna, rasar ner. Det var kanske inte en dag för tidigt med tanke på att vi fick pulsa fram genom meterdjup snö för att alls komma till stugan.

Isabel skulle givetvis genast börja leka i och utanför lekstugan...
Och som en god fotograf och scrappare kunde jag fånga allt på bild. Även när hon missuppfattar snöns bärighet i form av altanräcke och flyger rakt ner i snöhögen nedan. I det ögonblicket är vi ganska tacksamma över den meterdjupa snön... Och skrattar gott fortfarande.

Och apropå min dotter. Innan vi kom fram till stugan passade vi på att stanna på macken för att uträtta diverse ärenden. Detta är vad som hörs från baksätet när vi rullar vidare:

"Om macken vore jorden skulle alla bo på macken... och alla skulle prata samma språk... även de som bor i Småland."

3 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Det är så coolt att även Ni har så mycket snö.

Cath. sa...

Å vad härligt det ser ut. Nja, kanske inte att dyka ner sådär... stackarn... men scrapvänligt är det ju ;D.
Jag som längtar efter att skotta snö, ni skulle ha tagit med mig! Jag stod och tittade längtansfullt på en skovel på Maxi... men 250 kr för nåt jag egentligen inte behöver, nä, det skippade jag. Fast gårdskarlarna här skulle nog bli glada för lite hjälp!
Kramar!

Lilo sa...

Fniss... vilken vurpa! ;) Jag önskar jag fick fina vinterbilder att scrappa. Av någon konstig anledning blev mina barn för stora och vill inte vara med på bild. Hm... Och jag kan ju knappast stoppa ut undulaterna i snön.