onsdag 24 februari 2010

Sandstrand och glitterJo då, mina sommarbilder börjar ta slut nu. Snart får jag backa ett år, för de jag scrappade från förrförra sommaren har jag ju liksom redan glömt att jag scrappat. Praktiskt. Eller kanske inte.

Jag fortsätter att leta runt i mina pappershöger, tänk att jag blir lika glad varje gång över allt vackert jag hittar där, som det här sanslöst vackra blomsterpappret från Colorbök. Jag hade ingen aning om att de gjorde papper. Efter djupdykningen i pappershögen börjar jag dock få ont om prickiga papper, nog för att jag älskar prickigt men helt medvetet var det nog inte att alla mina senaste loer utom en skulle ha någon form av prickar på sig.

På den här layouten har jag skurit ut titeln med Gazellen i ett av de där jätteglittriga pappren. Note to Selfe: Hitta fler och i fler färger, för de passar perfekt till just detta ändamål.

Innan jag slutar har jag bara en sak att tillägga:
Idag är det bara FEM dagar kvar! Till den stora scraphändelsen på Allt om Scrap!


I´m continuing my deep dive in to my old papers. Some of these I can´t even remember that I bought. But I feel happy every time I find something like this, the one with the flower pattern is from Colorbök. I didn´t even know they make papers. But gorgeous isn´t it?

I know I have mentioned that I have a soft spot for dots, but I didn´t actually plan to have dots on each and every layout I made since I switched to the A4-size. It sort of just happened…

8 kommentarer:

La Vikinga sa...

Vad är det som ska hända om 5 dagar?

Blogbyte?
Utlottning?
DT-medlemmar?

Ligger tydligen efter med nyheterna...

La Vikinga

Mrs X sa...

Åh, så fint med allt det blommiga!!

Theresa/Tette sa...

Verklgien jättesnyggt Moma! Jag blir så glad varje gånga jag kikar in i din blogg och ser allt vackert! Och det här formatet - det var verkligen du!

Guud vad jag blir nyfiken på AOS hemligheten - vad är det - jag kan absoluut inte hålla mig till söndag...

CillaT sa...

Ljuvlig! Underbara färger och härlig känsla i layouten=) Hoppas du har det fint!

Kram

Maja Stokk / eyovine sa...

Blir mer och mer sugen på att scrappa A4 för varje gång jag kikar in hos dig =).. Å denna är lika ljuvlig som alla dina andra alster. Finfina detaljer!

Kramiz Maja

Theresa sa...

Är inne o kikar på dina fina lo's!
Ljuvligt ögongodis :)

Sanna F sa...

Underbart fin och somrig!!!
Kul att du scrappar i A4 (eller letter) Super duper fiiiiiint
Kram å trevlig helg

Cath. sa...

Den är jul helt ljuvlig! Blått är minsann din färg! Kramar i massor!