måndag 22 februari 2010

Midsommar. Igen!
Jag tycker inte det blev så mycket tid över i helgen till pyssel, Isabel var på dåligt humör, T var i Grästorp och jobbade och innan vi visste ordet av var klockan fem på söndag kväll. Men trots det hann jag ju faktiskt med tre layouter och tre blommor. Inte så illa alls. Och om någon nu mot förmodan tror att layouter i A4 tar kortare tid att göra än de i 12x12" kan jag upplysa om att tror gör man i kyrkan. Och i det här fallet stämmer det inte alls. Man måste ju faktiskt vara ganska säker på sin sak innan man sätter symaskinen i layouten. Papper är avsevärt svårare att sprätta än tyg.

Båda mönsterpappren är från Melissa Frances (tror jag) och det blommiga i bakgrunden är ett av tre papper som jag faktiskt har (haft) i dubbel uppsättning. Annars köper jag i princip aldrig två ex av samma mönster, det är mot mina principer, och det kan jag tala om att jag inte hade gjort i det här fallet heller, såvida det inte helt enkelt handlade om en släng av Alzheimers light... eller svår kanske... Men sett från den positiva sidan så måste ju pappret vara särdeles vackert eftersom jag lyckats falla för det två gånger.

1 kommentar:

Ulrika aka LillBlomman sa...

kanonfint! Skoj att du fastnat så för a4, man kanske skulle ta och testa! Och så ser jag att du har blommorna som jag skulle vilja ha, heter de typ natural daisys? Söta! Kramar!