söndag 14 februari 2010

MormorHittills har helgen inte bjudit på jättemycket eget skapande men vad gör väl det när man får hålla kurs istället? Jag var i Sundbyberg igår och höll kurs för 11 tjejer och min chef. Lite pirrigt men jag tror att de faktiskt var ganska nöjda med eftermiddagen.

Fast det kanske är lite av definitionsfråga vad man läser in i mycket eget skapande, jag har idag hunnit med denna layout och dessutom bakat bröd för veckan. Resten av kära familjen har bakat pepparkakor. Men så gick vi upp kl åtta för att hinna allt. Förhoppningsvis hinner vi lite till idag, som en tur till Lilo och efter det kanske lite mer pyssel innan läggdags.

Här kommer några detaljbilder, men med så här mycket blommor i papprets mönster och så litet format som A4 blir det inte mycket plats för dekoration. Som synes har jag använt min papperswellare flitigt, eftersom jag är för feg för att använde wellpapp på riktigt. Mycket sytt, och så glittriga bokstäver, jag tror minsann jag måste investera i fler alfabet, de är faktiskt snyggare än när jag skär ut bokstäverna själv. Undrar du över pappret så är det ett märke jag hittills bara sett på Panduro. Det heter JB (?) och är tillverkat i Kina.

7 kommentarer:

MissMian sa...

Riktigt snyggt! Jag blev så inspirerad av att se dig göra A4 så nu har jag också gjort en A4. Ligger inte i bloggen än dock...och är betydligt mer avskalad än dina :)

Theresa/Tette sa...

Wow, så läckert! Jag gillar verkligen alla detaljerna, symaskinssömmarna, de glittriga bokstäverna mm
Go girl - nu är du verkligen i ett stim - så nu är det bara att köra på!
Ha en jättebra vecka!

Lilo sa...

TACK igen! Ni är bäst! =)
Jag kikade på en wellpapp-mackapär på Panduro men köpte ingen. Kanske borde jag investera i en sådan?
Något jag gör ofta om jag stansar ut bokstäver är att ha på gloss på dem. De blir lite upphöjda då och mer blanka.

Maja Stokk / eyovine sa...

Såå snyggt, kul att se alla nina A4 layouter.. blir lite sugen att testa jag också. Å papprena är ljuvliga ;)

Kramiz Maja

Toni sa...

Wow this is so PRETTY!!!

CillaT sa...

Nämen kolla JAG KAN JU KOMMENTERA! Cilla glad=D Underbart fin layout! Den spetsen skulle jag vilja ha.

Kram

Sanna F sa...

Underbar!!!!