lördag 20 februari 2010

"Flower embellishment"Jag tycks ha fastnat, inte bara för detta format, utan också i spåret ”udda färger”. I alla fall för att vara jag. Alltså, lila? Och knallgrönt? Inte riktigt mina förstahandsval, faktum är att detta kan mycket väl vara min första layout i denna färgkombination, men på något sätt känns det ändå helt rätt. Skumt. Jag har återigen använt papper från min tid som Prima Hybrid Flower Girl, och trots att pappren har några säsonger på nacken tycker jag att de blir vackrare för varje gång jag använder dem. Fast det är kanske inte så märkligt, för kan prickigt någonsin bli fel? Här har jag gjort som så många andra, använt en av Primas förpackningar som fotomatta, fast jag tycker att det är värt att nämnas för håll med om att texten ”Flower embellishments” är som gjord till just de här fotona från i midsomras.

Jag hatar att erkänna detta, men den här layouten fick jag till igår kväll tack vare att jag arbetade hemma på dagen. Jag fick inte bara massor med arbete gjort, utan också tid över på dagen. Istället för att ägna oförutsägbara 2-3 timmar på, eller i väntan på, ett tåg (Tack för det SL!!!) så kunde jag skapa. För även om jag oftast jobbar på pendeln så är det ju inte så att jag istället går hem så jättemycket tidigare, den tiden går snarare åt till just jobb. Och resa. Och när jag är hemma är jag för trött för att ens tänka.

I think, I somehow got stuck, not only in this size, but in the category ”unusual colors”. At least for being me. I don’t think I have ever made a layout with sharp green and purple, but in this case I´m actually happy with the color combo. Again, I have used papers from my time as Prima Hybrid Flower Girl and even though they aren´t exactly new, I actually like them more and more for each time I use them. But then again, is it possible not to like dots?

As you can see, I´ve followed the trend to use the packaging of Prima flowers again, but this time I think the words “Flower embellishments” suits better then ever for these midsummer photos.


4 kommentarer:

La Vikinga sa...

Jättefin!

Har du ett album för denna storlek eller tillverkar du ett eget?

Jag har aldrig sett pärmar eller album i "lettersize" men det kanske finns det också...

La Vikinga hälsar

Lilo sa...

Ooooo så vackert!!!! Lila har ju jag också börjat skapa i... fast jag tror att jag inte gillar det egentligen. Det är mycket skumt faktiskt.

Cath. sa...

Superläckert! Nä, inte är det så vanligt att mötas av dessa färger när man går in till dig men det var verkligen snyggt!
Kramar i massor!

Carola sa...

Rakt igenom underbar. Lila och knall grönt kan aldrig bli fel :D