tisdag 16 februari 2010

Bonden Bel - "Farmer Bel"


Ännu en layout i mitt nya format. Kanske lite okoordinerad vad gäller hur väl fotot matchar själva layouten men man kan ju inte lyckas varje gång. Jag blev verkligen förtjust i färgerna på pappret, blått är ju sällan jag använder men de här milda tonerna gillar jag starkt. Den runda tagen har jag laddat ner via länken till vänster och sedan redigerat i Photoshop, strukit bort den ursprungliga texten och ersatt med ordet traktor. Kanske inte så traktoraktigt men ganska gulligt.

Bilder från i somras när vi var på Julita och skulle hälsa på Petson och Findus. De två figurerna missade vi men Isabel var ganska nöjd med att köra gubbens traktor.

5 kommentarer:

Guylaine Seyer sa...

absolutely beautiful!!

Wildärtan sa...

Ja, jag ahr ju noterat att du bytt format - spännande! Jag suger på "a4"formatet (eller vilka mått man nu har), jag har nog tränat för lite på det. Men du är iaf briljant på det:-)

Lilo sa...

Jag blir avundsjuk nu minsann! Du scrappar det här nya formatet som om du inte gjort annat! Såååå snyggt! Och dessutom har du en söt modell som gör saker att scrappa om. Jag känner då inte för att scrappa A sittandes vid datorn hela tiden... ;)

Ulrika aka LillBlomman sa...

Jätteskoj med nya formatet! Och vackert blir det också! Kramar!

Monica sa...

Men du har ju blivit A4! Jätteläckert, Moma! Det passar dig. Kram!