onsdag 20 januari 2010

Varför accepterar vi scrappare dåliga butiker?

Jag kan inte förstå varför vi scrappare accepterar butiker som inte har bilder där varorna syns, som inte har ett beställningssystem som genast talar om huruvida varorna finns eller inte, som inte kan ta betalt med visakort eller PayPal, eller där vi tvingas betala extra för att få en faktura! Varför ska vi behöva invänta ett obestämt antal dagar för att få veta om varorna ens finns?

För lets face it, om det varit vilken annan typ av vara vi handlat on-line hade en butik med så dåligt butikssystem aldrig överlevt! Vi ska ha förtroende för butiken vi handlar i genom att betala i förskott, men butiken har inget förtroende för sina kunder!

OBS gäller så klart inte Skaparlusten ;) (objektivt eller hur?)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med !!! xx Tina

Lilo sa...

Fast jag tycker man gör ett val! Antingen vill man handla där trots detta och gör det eller så låter man bli. ;) Jag brukar inte bli sur för sådant.

Ulrika aka LillBlomman sa...

Fast sååååå dåligt är det väl inte? Jag har bara haft två dåliga erfarenheter av alla ordrar jag gjort! Fast man får ju sina favorit butiker och hoppar de som inte är bra, såklart!

Alexandra Lindgren sa...

Så kan jag också känna ibland, men jag håller även med Lilo.
Ser jag en sida där man inte ser lagerstatus och liknande klickar jag mig därifrån. Jag handlar på 2 eller 3 butiker och alla dem är bra.
kram

Camilla sa...

Hoppas du får dina saker;)! Tråkigt med såna butiker tyvärr...

Kraaaam

Mrs X sa...

Accepterar och accepterar, man gör ju själv ett val var man handlar...

ronjabus/Anna sa...

Jag håller med dig fullständigt! Och skulle jag bli utsatt för det då jag handlade, så skulle det vara sista gången jag var kund där ;-)

Maria sa...

Jag är kärringen mot strömmen som inte alls håller med. ;) Jag beställer det mesta via nätet, allt från böcker till kläder. Och jag tycker att scrapbutikerna är de som är bäst. Personlig service, snabba leveranser osv. :)

Linda sa...

Jag accepterar absolut inte såna butiker, handlar aldrig hos butiker som är som de du beskriver. De butiker jag handlat hos är alla mycket snabba, har tydliga bilder. Däremot måste man alltid (nästan) vänta på orderbekräftelse, och det skulle jag gärna slippa, jag vill betala med kort och vara klar sen.