söndag 17 januari 2010

SommarbusMina föräldrar besökte oss i stugan hela tre gånger i sommar, detta är en av de få gångerna. De väntade och väntade, för de ville bara komma i vackert väder. Till slut gav de sig i väg utan att ens fråga vad vi har för väder. När de kommit halvvägs ringde de, och sa att de var på väg. Just då spöregnade det hos oss. Turligt nog bröt de första solstrålarna genom molnen precis när de körde ner på vår uppfart och resten av dagen blev riktigt fin.

Här har jag använt Fancy Pants papper. Meningen var att jag skulle utmana mig själv och göra en ”less is more”- layout. Ni ser ju själv hur det gick. I bakgrunden har jag stämplat med underbara stämplar från See D´s som finns till reapris på Skaparlusten, där du även hittar allt annat material, utom katten.

I challenged my self to make a ”less-is-more”-layout. Well… it didn´t work very well. I did succeed in only using pp as decoration but otherwise, lets just say, I have a long way to go yet. I used stamps from See D`s in the background, I just love those stamps. Probably one of my best byes ever. I also love this paper string, I definitely will use it on every layout till I don´t have anything left of it.


2 kommentarer:

Cath. sa...

Å så snyggt! Gillade dina stygn och maskinsömmen. Jag som ställde min symaskin på bordet här framför mig för att jag skulle sy mera... ha! Man måste sätta i sladden också...tydligen! Men nu blev jag inspirerad till att göra det!

MissMian sa...

Superfin LO!