onsdag 6 januari 2010

Monika och tomten


Jag tror inte jag är ensam om att tycka att Websters Pages gör bland de vackraste papper man kan tänka sig. Tyvärr har jag en känsla av att många också tycker att de är en aning svårscrappade med sina stora mönster som vi nog alla vill ska komma till rätta. något som kan vara en svår ekvation när man samtidigt vill dekorera lite, ha några lager på lager av papper och dessutom visa upp fotografierna. Min lösning är att helt enkelt använda pappret som dekoration och inte heller vara rädd för att behandla det som vilket annat mönsterpapper som helst.

Jag dekorerar gärna mycket på mina loer, men om man tittar noga på den här så ser man att jag faktiskt inte dekorerat fullt så mycket som jag brukar. Med de kraftiga färgerna och vackra mönstren får till och med jag försöka att hålla igen lite.

Allt material jag använt kommer från Skaparlusten där du även hittar mina favoritjulblommer, de stora röda som julrosorna. Dem fick jag i ett kit i fjol, köpte till en bunt efter jul för de var så vackra i all sin enkelhet. De finns fortfarande att köpa på Skaparlusten så skynda dit om du också gillar dem. De är från YouDo.

I always get excited over Websters Pages papers. They are… well, simply stunning. Although, I thing that some people find them hard to work with. It is difficult to show of the beautifull patern, find place to decorate and make a layered layout and still lead the eyes to the photos. My solution is to use the papers as decorations and also to treat them like any other papers, regardless of the pattern. Off cause, I also have to hold my self back and try to not decorate as much as I usually do. If you look closely at this layout, you might notice I haven´t used al that much decorations as I use to and it still looks decorated.


2 kommentarer:

Wildärtan sa...

Mmm, jag har oxå börjat FÖRSÖKA se Websterspapperna som vilka mönsterpapper som helst, men tycker ju de är så underbara som de är... Skulle kunna hänga upp dem på väggen som tavlor:-)

MissMian sa...

Snyggt!!!! Har bara köpt ett enda Websterspapper. har inte använt det än :)